Student og nyutdannet
Kombiner din teknologiske bakgrunn med prosjektfaget!

I Holte Consulting får du ta del i spennende prosjekter sammen med engasjerte medarbeidere. Du får kombinere din teknologiske bakgrunn med prosjektfaget og jobbe på tvers av ulike bransjer og organisasjoner.

Hva gjør vi?

Prosjektfaget er vår kjernekompetanse, og vi har oppdrag innen flere bransjer som IT, telekom, energi, bygg, anlegg og eiendom. Vi hjelper våre kunder med:

Rådgivning og analyse:

  • Vi tilbyr rådgivning og analysetjenester for prosjekter helt fra idéfasen til prosjektene er gjennomført. Konseptvalgutredning, kostnadsberegning, usikkerhetsanalyse, kvalitetssikring og teknisk due diligence er noen av våre kompetanseområder.

Operativ prosjektledelse og strategisk prosjektstøtte:

  • Med vår kompetanse og erfaring innen prosjektledelse er vi med på gjennomføringen av prosjekter med flere ulike prosjektfagelige roller i både privat og offentlig sektor. Dette gir konsulentene våre mulighet til å være i langvarige oppdrag og jobbe på kontorene til andre spennende bedrifter, og man kan følge prosjektene ute hos våre kunder fra oppstart til slutt. 

Hva kan du forvente som nyutdannet hos oss?

    Hos oss kommer du til å arbeide i team med andre unge og motiverte konsulenter og under ledelse av personer med lang erfaring. Du vil måtte sette deg raskt inn i nye prosjekter og problemstillinger, og du vil oppleve en variert hverdag med ulike arbeidsoppgaver, både innen rådgivningsoppdrag og prosjektoppdrag av ulik lengde. 

    Vi er en kompetansebedrift og alle som arbeider i Holte Consulting får tilbud om kurs for å videreutvikle seg faglig.

    I Holte Consulting er vi opptatt av å skape samhold og et godt arbeidsmiljø. Vi har jevnlig sosiale arrangementer, treningstilbud og deltar sammen på ulike idrettsarrangementer. Én gang i året drar vi på topptur til Vestlandet og vi har også vært på flere sosiale turer til utlandet.

Hvor holder vi til?

Vi holder til sentralt på Skøyen i Oslo, men er ofte ute hos våre kunder i Oslo og Østlandsområdet.

Vil du bli kjent med oss?

Vi er alltid ute etter å snakke med potensielle kollegaer. Ring oss på +47 22 04 95 00, eller legg igjen din kontaktinformasjon i skjemaet og vi tar kontakt med deg.

E-post: jobb@holteconsulting.com