Karriere
Vil du bli en av oss?

Vi er i vekst og ønsker å knytte til oss flere dyktige og engasjerte medarbeidere. Vi søker etter både nyutdannede og folk med prosjekterfaring innen IT, telekom, bygg, anlegg og eiendom.

Hva kan du jobbe med hos oss og hva tilbyr vi?

  • Spennende prosjekter innen både IT, telekom, bygg og industri
  • Prosjektfaglig rådgivning, analyse, prosjektbemanning og prosjektledelse av prosjekter i både privat og statlig sektor

  • Gode muligheter for kompetanseutvikling, kurs og sertifiseringer 

  • Sosialt, uformelt og hyggelig miljø - med et bredt sosialt, sportslig og kulturelt tilbud

Det er viktig for oss i Holte Consulting at de ansatte trives på jobb. Dette innebærer både at de ansatte får faglig og personlig utvikling og interessante utfordringer i sin arbeidshverdag, men også at de ansatte har mulighet til å delta på hyggelige sammenkomster og aktiviteter etter endt arbeidsdag. Dette inkluderer alt fra toppturer på ski til omvisning på kunstutstillinger.

Hvem ser vi etter?

Våre medarbeidere har hovedsakelig teknisk mastergrad fra NTNU eller bakgrunn innen samfunnsøkonomi. Konsulentene våre kjennetegnes ved at de er inspirerende, nysgjerrige og handlekraftige. De blir også omtalt som positive, gode teamspillere og fremoverlente. I tillegg til god fagkompetanse ønsker vi oss medarbeidere som motiveres av å jobbe med mennesker og har gode kommunikasjonsevner. 

Kunne du tenke deg å jobbe for oss? Legg gjerne igjen en henvendelse i skjemaet under, send oss en mail, eller ring oss. 

La oss ta en prat!

Vi er alltid ute etter å snakke med potensielle kollegaer. Ring oss på +47 22 04 95 00, eller legg igjen din kontaktinformasjon i skjemaet og vi tar kontakt med deg.