Karriere
EN AV FÅ.

Det er ikke alltid enkelt å se forskjell på ulike virksomheter, for på overflaten ser de fleste ganske like ut. Likevel er det noen områder der vi skiller oss ut. Så, om du har lyst til å være en av få som får ansvar fra dag én, eller kanskje en av få som får tilgang til kompetanseutvikling gjennom vår egen kursvirksomhet, så kan vi være et godt valg. Synes du det er spennende å få anledning til å bli deleier i virksomheten, eller kanskje du trigges av å ta del i et av få miljøer som påvirker statlige investeringsbeslutninger?

Hva kan du jobbe med hos oss og hva tilbyr vi?

  • Spennende prosjekter innen både IT, telekom, bygg og industri
  • Prosjektfaglig rådgivning, analyse, prosjektbemanning og prosjektledelse av prosjekter i både privat og statlig sektor

  • Gode muligheter for kompetanseutvikling, kurs og sertifiseringer 

  • Sosialt, uformelt og hyggelig miljø - med et bredt sosialt, sportslig og kulturelt tilbud

Her i Holte Consulting er vi ikke like mange kolleger som i brorparten av de andre virksomhetene i bransjen, da vi mener det er en viss sammenheng mellom kvalitet og kvantitet. Vi legger lista høyt for både kompetansenivået til våre kommende kolleger og personlige egenskaper som dels skal passe inn og dels skal bringe inn egenskaper vi ønsker mer av.

Dersom du enten er nyutdannet eller har prosjekterfaring innen IT, telekom, bygg, anlegg og eiendom, har vi veldig lyst til å høre fra deg.

Kunne du tenke deg å jobbe for oss? Legg gjerne igjen en henvendelse i skjemaet under, send oss en mail, eller ring oss!

La oss ta en prat!

Vi er alltid ute etter å snakke med potensielle kollegaer. Ring oss på +47 22 04 95 00, eller legg igjen din kontaktinformasjon i skjemaet og vi tar kontakt med deg.